'Nog nooit meegemaakt: Liverpool en United proberen Bayern te chanteren'

'Nog nooit meegemaakt: Liverpool en United proberen Bayern te chanteren'

13-09-2020 15:13
5

Liverpool en Manchester United hebben kwaad bloed gezet bij Bayern München. Uli Hoeness is ervan overtuigd dat er een spelletje wordt gespeeld rond Thiago Alcântara.

Het is geen geheim dat Thiago op het punt staat Bayern te verlaten, nadat hij een nieuw, vierjarig contract afwees. Liverpool wordt nadrukkelijk aan hem gelinkt, terwijl Manchester United ook in de markt zou zijn. De soap sleept zich voort en bij Champions League-winnaar Bayern München begint men het geduld te verliezen.

"Hij is zogenaamd rond met Liverpool of Manchester United, of beide. Beide clubs bluffen nu, er is nog geen officieel bod gekomen. Dat is in mijn ogen stijlloos", zegt Hoeness bij het Sport1-programma Doppelpass. "Ze proberen ons te chanteren door te wachten op de laatste week van deze transferperiode en dan met een laag bod te komen."

De erevoorzitter van Bayern voorspelt 'hete weken' rond Thiago: de transferperiode is nog drie weken geopend. "Er begint een stijl te komen, ook bij grote clubs, die ik nooit heb meegemaakt", aldus Hoeness.