Mata over goal van Waasland-Beveren: Zag niks, lag te kermen van de pijn

Mata over goal van Waasland-Beveren: "Zag niks, lag te kermen van de pijn"

13-09-2020 09:00
45

Club Brugge begon moeizaam aan het seizoen, maar zaterdag werd er vlot gewonnen van Waasland-Beveren. Na de 4-1 zege tegen Waasland-Beveren was Clinton Mata een tevreden man. 

Club Brugge slikte twee nederlagen in het vroege seizoen, maar staat nu weer (voorlopig) op de derde plaats. "Tegen Genk en tegen Waasland-Beveren hebben we het ware gelaat van Club Brugge weer laten zien. We zijn vertrokken nu", aldus de verdediger tegenover Het Nieuwsblad.

De prestaties van zijn ploegmaats maakte Mata gelukkig. "Krmencik scoorde zijn eerste goal en daar is heel het team blij mee. Ook over de prestatie van Kossounou ben ik niet verrast. Hij is echt een talent die stap per stap vooruit gaat."

De goal van Waasland-Beveren zorgde voor wrevel. "Dat we die tegengoal pakken begrijp ik wel niet. Vukotic had mijn been kunnen breken. Het is niet omdat hij de bal had dat dat ook zijn intentie was. Ik was blij dat ik nog verder kon spelen. Van de goal zelf heb ik niets te zien, want ik lag nog te kermen van de pijn."