OFFICIEEL: Geen Anderlecht, maar Turks avontuur voor Biglia

OFFICIEEL: Geen Anderlecht, maar Turks avontuur voor Biglia

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 18:11ma 14-09-2020 om 18:11

Laatste update: maandag 14 september 2020 om 18:52ma 14-09-2020 om 18:52

Gaat Lucas Biglia zijn carrière verderzetten bij Fatih Karagümrük SK? Uit Turkije klinken de geruchten almaar harder dat de Argentijn zondag afreist naar Istanboel om de transfer af te ronden.

Onder meer Futbolarena meldt dat Biglia op het punt staat om naar Turkije te vertrekken. Momenteel zit de Argentijnse middenvelder zonder club. De voorbije jaren stond Biglia op de loonlijst van AC Milan, maar bij de Rossinière liep zijn contract deze zomer af.

Fatih Karagümrük SK komt uit in de hoogste klasse van Turkije. Daar is de competitie deze week begonnen. Op de openingsspeeldag won Fatih Karagümrük SK met 3-0 van Yeni Malatyaspor. 

In 2006 haalde Anderlecht Biglia naar Europa. Met paars-wit veroverde hij vier landstitels alvorens naar Italië te trekken. Eerste speelde hij vier seizoenen voor Lazio. Daarna stond hij drie jaar op de loondienst van AC Milan. Met Argentinië verloor hij de WK-finale in 2014 van Duitsland. Lang klonk het dat Anderlecht Biglia wilde terughalen, maar het kwam er uiteindelijk nooit van.

Update: Maandag heeft Fatih Karagümrük SK de komst van Biglia officieel bekendgemaakt. De Argentijn figureert in een kort filmpje dat de Turkse promovendus heeft verspreid. Voor hoeveel jaar Biglia er getekend heeft, communiceert de club niet al te duidelijk. Hij steekt wel drie vingers op, dus mogelijk slaat dat op de contractduur.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Had Anderlecht Biglia moeten terughalen?

(151 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws