Mechelen stelt fans gerust: 'Aanhouding hoofdaandeelhouder niet met ons te maken'

Mechelen stelt fans gerust: 'Aanhouding hoofdaandeelhouder niet met ons te maken'

Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020 om 21:00za 12-09-2020 om 21:00

Laatste update: zaterdag 12 september 2020 om 21:07za 12-09-2020 om 21:07

Dieter Penninckx zit momenteel in de cel. Volgens Het Laatste Nieuws zou de hoofdaandeelhouder van KV Mecheen voorwaarden die verbonden waren aan het onderzoek naar het faillissement van zijn bedrijf FNG geschonden hebben. Mechelen heeft nu gereageerd op het nieuws.

Zaterdag verloor KV Mechelen thuis met 0-1 van KV Oostende. Voor de match begon het slechte nieuws al in het AFAS Stadion. 'KV Mechelen vernam vanmiddag het nieuws dat hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx in de zaak rond het bedrijf FNG is aangehouden', laat Mechelen weten via de officiële kanalen

"We hebben het nieuws tijdens de wedstrijd vernomen" zo zegt CEO Frank Lagast. "We zijn verbaasd en wachten op meer informatie. De zaak van FNG staat los van de werking van KVM, maar gezien hij hoofdaandeelhouder is, zullen we dit met de rest van de directie bespreken als we meer info hebben."

Steun voor Penninckx
KV Mechelen stelt haar fans gerust. "Zowel financieel als operationeel heeft dit nieuws dus geen impact op de club. Of we dit zullen bespreken? Uiteraard, maar we moeten dit even laten bezinken tot we meer weten. Op menselijk vlak leef ik mee met de familie Penninckx, want dit zijn voor hen zeer harde tijden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws