'Feyenoord wil ex-Anderlechtverdediger Spajic op huurbasis overnemen'

'Feyenoord wil ex-Anderlechtverdediger Spajic op huurbasis overnemen'

Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020 om 19:15za 12-09-2020 om 19:15

Feyenoord is op zoek naar aanvullingen voor de verdediging en zou tijdens zijn zoektocht zijn uitgekomen in Rusland. Elfvoudig Servisch international Uros Spajic wordt aan de Nederlandse club gelinkt.

Volgens het Russische medium Sport-Express en het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt zijn de gesprekken tussen beide clubs al gaande. De nummer drie van het vorige Eredivisie-seizoen zet volgens de berichtgeving in op een huurtransfer van Spajic. De 27-jarige Serviër kwam in 2018 voor zes miljoen euro over van Anderlecht en staat nog drie jaar onder contract bij FK Krasnodar.

De spoeling is momenteel dun in het hart van de Feyenoord-defensie, zeker na het langdurig wegvallen van Sven van Beek. Trainer Dick Advocaat kan vooralsnog alleen beschikken over Eric Botteghin, Marcos Senesi, George Johnston en middenvelder Wouter Burger.

Technisch directeur Frank Arnesen (ook ex-Anderlecht) liet vrijdag al weten dat Feyenoord kijkt naar twee extra verdedigers: oude bekende Edgar Ié en een niet nader genoemd alternatief, vermoedelijk Spajic.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws