KV Oostende kan in absoluut slot overwinning tegen KV Mechelen vieren

KV Oostende kan in absoluut slot overwinning tegen KV Mechelen vieren

Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020 om 18:06za 12-09-2020 om 18:06

Laatste update: zaterdag 12 september 2020 om 18:09za 12-09-2020 om 18:09

In de allerlaatste seconde heeft KV Oostende nog drie punten in huis gehaald. De allerlaatste voorzet heeft voor een 0-1 overwinning kunnen zorgen tegen KV Mechelen.

De aanwezige supporters van KV Mechelen kregen niet meteen reclame voor het voetbal in de eerste helft tussen KVM en KV Oostende. Echt in actie schieten, moesten doelmannen Guillaume Hubert en Gaëtan Coucke helemaal niet doen.

De eerste 45 minuten voetballen werd er vooral veel middenveldspel getoond, maar aan een grote kans kwamen we niet. Het was dan ook niet verrassend dat we nog geen doelpunt te zien kregen in de eerste helft. De iets meer dan 5.000 aanwezige supporters mochten hopen op meer bij hun terugkeer in het stadion.

De supporters van Malinwa werden ook niet op hun wenken bediend. Na een uur voetballen hadden we nog steeds geen kans gezien. Daar kwam uiteindelijk toch nog verandering toen KV Oostende een unieke mogelijkheid kreeg om op 0-1 te komen. Coucke kon echter erger voorkomen voor KV Mechelen.

Het was het startschot voor een bijzonder leuk half uur. Het spel werd potiger met enkele scherpe tackles en KV Mechelen kreeg dé kans op het openingsdoelpunt. De deklat en een onbegrijpelijke misser van jonkie Aster Vranckx hield het uiteindelijk toch op 0-0.

Een misser die Vranckx zich nog lang zal herinneren en KV Mechelen uiteindelijk punten heeft gekost. Beide ploegen zochten in het slot nog naar dat openingsdoelpunt. KV Oostende werd beloond. In minuut 94 kopte debutant Hendry de 0-1 in doel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws