'Standard richt het vizier op uitblinker uit Franse Ligue 2'

'Standard richt het vizier op uitblinker uit Franse Ligue 2'

12-09-2020 18:27 Laatste update: 17:03
2

Bij Standard is het voorlopig nog stil gebleven op transfervlak. De grote versterkingen blijven vooralsnog uit. Toch wil het nog nieuwelingen in huis halen. Het denkt daarbij onder andere aan Aleksandar Radovanovic.

Het Franse Foot Mercato meldt dat Standard het vizier heeft gericht op de Servische verdediger, die momenteel uitkomt voor RC Lens. Daar was hij vorig seizoen nog een uitblinker en kreeg hij zelfs een plekje in het team van het seizoen in de Ligue 2. Toch denkt hij aan een vertrek bij RC Lens, dat dit seizoen uitkomt in de Ligue 1.

Onder andere Standard toont interesse in de verdediger. Naast de Rouches hebben ook Amiens, Caens en Brest de Serviër op het verlanglijstje staan samen met enkele Spaanse clubs. De verdediger zelf hoopt alvast snel een nieuwe club te vinden.

Bij Standard moet hij voor de nodige concurrentie achterin zorgen. Het kon dit seizoen nog geen beroep doen op Zinho Vanheusden en de spoeling achterin is niet al te breed. Radovanovic moet dat zien op te lossen.