Klopp geconfronteerd met Barça-interesse: 'Al 500 keer gesproken met Wijnaldum'

Klopp geconfronteerd met Barça-interesse: 'Al 500 keer gesproken met Wijnaldum'

12-09-2020 16:44

Jürgen Klopp laat weinig los over de toekomst van Georginio Wijnaldum. De manager van Liverpool bevestigt wel gesproken te hebben met de Nederlandse middenvelder, die in de belangstelling staat van FC Barcelona.

"Sinds hij hier zit, heb ik al vijf- of zeshonderd keer gesproken met hem. En natuurlijk ook sinds hij terug is van interlandverplichtingen", zo vertelt Klopp op de persconferentie in aanloop naar het Premier League-duel met Leeds United. "Of het goed gaat met Gini? Ja hoor. Het zit helemaal prima tussen Gini, de club en mij. Behalve dat we nog niets aan te kondigen hebben in de media."

Het huidige contract van Wijnaldum op Anfield loopt volgend jaar zomer al af. Ronald Koeman zou daardoor kansen zien om hem naar Camp Nou te halen, maar ook Thiago wordt in verband gebracht met Barcelona. De spelmaker van Bayern München wordt daarnaast al tijden in verband gebracht met een transfer naar Liverpool.

"Als ik woorden zou uitvinden die een einde zouden maken aan deze speculatie, dan zou ik rijk worden", stelt Klopp over de Spanjaard. "Heb ik al gezegd dat Thiago een heel goede speler is? Het is leuk dat we aan elkaar worden gekoppeld. Een goede speler en een grote club. Meer heb ik er niet over te zeggen."