Fulham en Arsenal openen Premier-League-seizoen, Odoi mag starten

Fulham en Arsenal openen Premier-League-seizoen, Odoi mag starten

Voor fans van de Premier League is deze zaterdag 12 september een heuglijke dag. Vandaag wordt de Engelse hoogste klasse immers weer op gang gefloten. Om 13u30 krijgen Fulham FC en Arsenal FC de eer om de competitie te openen. Mét Denis Odoi.

Onze landgenoot voetbalt nu al sinds medio 2016 voor Fulham en promoveerde afgelopen seizoen al voor de tweede keer richting Premier League. De vraag rees of hij deze jaargang wel verzekerd zou zijn van een basisstek, maar op de eerste speeldag is dat toch het geval. Odoi verschijnt namelijk aan de aftrap. Ook Neeskens Kebano, ex-Sporting Charleroi en -KRC Genk is er overigens bij.

Bij de tegenstand uit Londen zijn de verwachtingen vrij hoog gespannen. Onder trainer Mikel Arteta zette Arsenal een stap vooruit aan het einde van het vorige seizoen. Het won onder meer de FA Cup en haalde ook in de Premier League betere resultaten. Bovendien staan enkele jongeren op de rand van de doorbraak. Onder meer Keiran Tierney en Ashley Maitland-Niles verschijnen aan de aftrap.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie