Update: 'Anderlecht vangt nog één miljoen euro voor overbodige Kayembe'

Update: 'Anderlecht vangt nog één miljoen euro voor overbodige Kayembe'

12-09-2020 11:59 Laatste update: 12-09-2020 11:59
13

KAS Eupen heeft zijn pijlen nadrukkelijk gericht op Edo Kayembe van RSC Anderlecht. Dat melden Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws op hun websites. Volgens de dagbladen zijn beide partijen dicht bij een overeenkomst.

De 22-jarige verdedigende middenvelder is in de ogen van Vincent Kompany geen titularis. Hij kwam dit seizoen tweemaal in actie, telkens ging het om een korte invalbeurt in het wedstrijdslot. Vorig seizoen startte hij negen keer aan een partij en draafde hij acht keer op als invaller.

Een overstap was dus aan de orde. Eupen is de reddingsboei van dienst. De Panda's nemen Kayembe definitief over van Anderlecht, waar hij sinds 2016 onder contract lag. Aan de Kehrweg zal de middenvelder op zoek moeten gaan naar meer speelkansen.

Met Knowledge Mosuna heeft Eupen dit seizoen al een speler van paars-wit. De aanvallende middenvelder wordt voor een jaartje gehuurd.

UPDATE: Het Laatste Nieuws schrijft dat Anderlecht nog een aardig bedrag kan vangen voor Kayembe. Zo betaalt Eupen naar verluidt één miljoen euro voor de overbodige middenvelder. Maandag zou de deal helemaal afgerond worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie