KAA Gent moet knop omdraaien: “Tegen Rapid Wien een perfecte wedstrijd spelen”

KAA Gent moet knop omdraaien: “Tegen Rapid Wien een perfecte wedstrijd spelen”

Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020 om 10:12za 12-09-2020 om 10:12

KAA Gent kampt in de Jupiler Pro League met een drie op vijftien. De Buffalo’s gingen op de vijfde speeldag onderuit op het veld van KAS Eupen (2-1). Sven Kums kijkt tegenover Het Nieuwsblad ook al vooruit. Dinsdag wacht Rapid Wien in de voorronde van de Champions League.

KAA Gent begon goed tegen Eupen. “De wil om het tij te keren is er nochtans zeker en vast. Iedereen gaat er ook wel echt voor. Dat zie je ook in de eerste twintig à vijfentwintig minuten. Maar er zijn ook nog punten voor verbetering vatbaar. Dit is niet ideaal voor dinsdag want we wilden hier een goed resultaat neerzetten om met vertrouwen naar dinsdag af te reizen. Ik hoopte dat mijn doelpunt de partij zou doen kantelen en dat we daardoor opnieuw in de match zouden komen.”

Nu moeten de Buffalo’s zich voorbereiden op de Champions League-clash tegen het Oostenrijkse Rapid Wien. “Nu moeten we de knop omdraaien en het is goed dat er snel terug een match is”, begint Kums. “Hopelijk kunnen we dan een zege boeken. Het was uiteraard ook niet de bedoeling om hier te verliezen. De match tegen Rapid is inderdaad heel belangrijk voor onze club en iedere speler die op het hoogste toneel wil spelen. Dinsdag moeten we een perfecte wedstrijd spelen om een goed resultaat neer te zetten.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws