Hayen (W-B) denkt enkel aan Club Brugge: Speculeren over overname heeft geen zin

Hayen (W-B) denkt enkel aan Club Brugge: "Speculeren over overname heeft geen zin"

12-09-2020 08:30
2

Waasland-Beveren staat op het punt om overgenomen te worden door de Amerikaanse investeerdersgroep Bolt Football Holdings. Coach Nicky Hayen wacht echter af, hij wil zich gewoon focussen op de wedstrijd tegen Club Brugge van zaterdagavond. Zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Hayen had het geluk om het overgrote deel van zijn spelerskern te behouden tijdens de interlandbreak. "Wij hebben eigenlijk een vrij normale week gehad. Ik heb jongens gezien die ondanks onze kleine kern een goeie mentaliteit hebben getoond en die gedreven zijn om iets te laten zien.Ook goed nieuws is dat we geen blessures of Covid-besmettingen hebben gehad."

Uiteraard hoorde de coach van Waasland-Beveren de berichten over een nakende overname. "Zulke dingen spelen zich boven onze hoofden af. Het zou ook dom zijn om daarmee bezig te zijn, want wij hebben daar toch niks over te zeggen. Speculeren over eventuele samenwerkingsverbanden heeft geen zin. Wij moeten nu gewoon focussen op het sportieve, want ook op dat vlak hebben we nog wel wat te regelen", besluit Hayen.

Zondag, daags na de wedstrijd tegen Club Brugge, hoopt Waasland-Beveren de overname af te ronden met behulp van de nodige handtekeningen. Dan komen alle aandeelhouders van de fusieclub samen.