Breaking news

3e titel van De Bruyne brengt hem één dichter bij recordhouder Kompany

'Wrange nasmaak voor Dolberg na duel tegen België, Porsche gestolen'

'Wrange nasmaak voor Dolberg na duel tegen België, Porsche gestolen'

Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020 om 09:40za 12-09-2020 om 09:40

OGC Nice-spits Kasper Dolberg heeft een vervelende week achter de rug, meldt L'Équipe. De aanvaller was tijdens de interlandperiode met de Deense nationale ploeg op pad geweest: bij terugkeer in Frankrijk bleek dat zijn auto was gestolen en dat zijn woning was leeggeroofd.

Dolberg had zaterdag en dinsdag meegespeeld in de Nations League-wedstrijden tegen België en Engeland en was donderdag weer terug in Nice. De 22-jarige spits wilde met zijn Porsche van het vliegveld naar huis rijden: deze bleek echter gestolen, schrijft L'Équipe.

Dolberg had de sleutel van zijn woning bovendien in zijn auto achtergelaten, waardoor de dieven ongestoord hun slag konden slaan. Zij hebben tweeduizend euro aan cash en een aantal telefoons meegenomen. De zaak wordt momenteel onderzocht door de lokale opsporingsinstantie.

Het is niet de eerste keer dat Dolberg slachtoffer is geworden van diefstal. Toen hij net over was gekomen van Ajax, nam toenmalig ploeggenoot Lamine Diaby-Fadiga een horloge van de Deen mee uit de kleedkamer. Het kwam Diaby-Fadiga op ontslag te staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws