Lommel pakt met tien man zege tegen Lierse in match met vijf doelpunten

11-09-2020 21:50 Laatste update: 21:54
1

Lommel SK en Lierse Kempenzonen trapten speeldag drie in de Proximus League af. Lommel pakte vorige week zijn eerste punt bij de beloften van Club Brugge, Lierse staat mee bovenin na een vier op zes. Het werd een spektakelwedstrijd met vijf doelpunten: Lommel 3-2 Lierse.

In de eerste helft vielen maar liefst vier doelpunten. Na 13 minuten kwam de uitploeg op voorsprong dankzij Petrov. In de 35e minuut kwam Lommel langs zij. Ugalde zorgde voor de 1-1. Amper vijf minuten later zorgde Allach via de penaltystip voor de 1-2, maar de thuisploeg kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Neven maakte de 2-2 vlak voor rust.

De tweede helft was niet zo’n spektakelstuk als de eerste. Thuisploeg Lommel kwam nog wel met tien man te staan. Een minuut voor tijd pakte Thordarson zijn tweede gele kaart. Lierse Kempenzonen kon niet profiteren. Integendeel. Het was Lommel die in de slotfase nog de overwinning kon binnenhalen. In de 93e minuut was het Hendrickx die via een strafschop de 3-2 eindstand op het bord zette.