La Gazzetta: Koulibaly-akkoord in de maak, 70 miljoen plus bonussen

La Gazzetta: Koulibaly-akkoord in de maak, 70 miljoen plus bonussen

11-09-2020 17:20
6

Manchester City is bereid om het bod op Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly te verhogen naar 70 miljoen plus bonussen, aldus La Gazzetta dello Sport. De roze sportkrant claimt dat er dit weekend zomaar eens een overeenstemming kan komen.

The Citizens telden al ruim 45 miljoen euro neer voor Nathan Aké, maar willen er graag nóg een verdediger bij willen. Dat Koulibaly een belangrijke gegadigde is, is geen geheim: de international van Senegal zou persoonlijk al rond zijn met City, waar hij ongeveer het dubbelde kan gaan verdienen van wat hij in Napels krijgt.

Nu is het wachten tot er een akkoord is tussen de clubs: Manchester City deed eerst een bod van zestig miljoen, maar de Italianen hielden vast aan hun vraagprijs van 75 miljoen. Mogelijk is het nieuwe bod wél voldoende om tot een akkoord te komen, schrijft La Gazzetta.

Mocht Koulibaly na zes jaar vertrekken uit Napels, dan geldt Sokratis Papastathopoulos (Arsenal) als belangrijkste kandidaat-opvolger. Napoli zou dan een geheel Grieks verdedigingsduo kunnen krijgen, aangezien Kostas Manolas ook rondloopt in het Stadio San Paolo.