Vrancken hoopt op extra push van fans: Hoe we punten pakken maakt niet uit

Vrancken hoopt op extra push van fans: "Hoe we punten pakken maakt niet uit"

Gepubliceerd: vrijdag 11 september 2020 om 16:35vr 11-09-2020 om 16:35

Net zoals in alle wedstrijden van de Jupiler Pro League zullen er ook bij KV Mechelen – KV Oostende opnieuw supporters in de tribune zitten. Achter de Kazerne gaat het om een vijfduizendtal. "Ze kunnen ons dat tikje extra geven", vermoed Malinwa-trainer Wouter Vrancken, die koste wat het kost wil willen tegen de Kustploeg.

Met een vier op twaalf kan je de Mechelse start matig noemen. Heeft het gebrek aan de twaalfde man iets te maken met de resultaten? "Als we al onze thuiswedstrijden dit seizoen hadden gespeeld met publiek, dan hadden ze ons aan betere resultaten kunnen helpen", citeert Het Nieuwsblad de coach.

"We zijn tevreden dat ze er terug bij mogen zijn. Het zijn er misschien maar vijfduizend, maar zij kunnen ons wel dat tikje extra geven. We hopen dat ze ons de extra push kunnen geven om die drie punten hier te houden", klinkt het.

Zo’n driepunten is dan ook meer dan welkom. "Vier op vijftien is gewoon te weinig als we puur naar resultaten kijken. Om te kunnen spreken van een degelijke start, moeten we deze wedstrijd winnen. Qua spel zijn we wel tevreden, maar qua resultaten niet. Tegen Oostende maakt het niet uit hoe we punten pakken, als het er maar drie zijn", is Vrancken strijdvaardig.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie wint de partij?

(30 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws