Beerschot voert spoeling door: 'Een speler weg, vier anderen zullen volgen'

Beerschot voert spoeling door: 'Een speler weg, vier anderen zullen volgen'

Gepubliceerd: vrijdag 11 september 2020 om 14:45vr 11-09-2020 om 14:45

Nadat Beerschot vrijdagmiddag bekend maakte dat het de overbodige Prince Ibara voor een jaar naar Azerbeidzjan stuurde, zullen in zijn zog wellicht nog een handje vol spelers vertrekken. Maar liefst vier spelers staan op de wip.

De spoeling bij Beerschot is hiermee ingezet. Vooral in het aanvallende compartiment zat de club er (iets te) warmpjes in waardoor een selectie moest gemaakt worden. Volgens Het Nieuwsblad mogen Alexander Maes (27) en Euloge Fessuo Placca (24) andere oorden opzoeken.

Voor de jeugdige aanvaller Jorn Vancamp (21) en middenvelder Brian De Keersmaecker (20) zoekt Beerschot een oplossing. Het wil de jongelingen nog niet definitief van de hand doen, maar denkt aan een huurtermijn zodat ze elders kunnen ontwikkelen.

Sanyang
In aanvallend opzicht versterkte Beerschot zich deze zomer met de Gambiaan Abdoulie Sanyang (21). De procedure om de flankspeler speelgerechtigd te krijgen, liep trager dan gehoopt door de coronacrisis. Nu is echter alles in orde en kan hij maandag zijn eerste minuten maken in het thuisduel tegen KRC Genk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws