Nmecha staat te kijken van Anderlecht-duo: Die zijn echt indrukwekkend

Nmecha staat te kijken van Anderlecht-duo: "Die zijn echt indrukwekkend"

11-09-2020 11:15
7

Lukas Nmecha moet dit seizoen mee voor de goals zorgen bij Anderlecht. Paars-wit kon hem weghalen bij de reserven van Manchester City. Vincent Kompany speelde daar uiteraard een belangrijke rol in. 

"Vinnie belde me op en Anderlecht leek meteen de perfecte club. Een jonge ploeg met veel techniek. Gasten als Doku en Sambi zijn echt indrukwekkend en Kompany zelf is geen copycat van Guardiola, maar hij nam toch veel van zijn visie over. Hier voel ik me thuis", benadrukt Nmecha bij Het Nieuwsblad.

De laatste keer dat Nmecha scoorde voor een club was op 19 april... 2019. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik me daar geen zorgen over maak. Maar ik leg mezelf niet te veel druk op. Het lag niet altijd aan mij dat ik niet raak trof. Gelukkig voel ik nu veel vertrouwen bij Anderlecht. Vincent Kompany wilde mij hier echt. Die eerste veldgoal maken is nu het moeilijkste. Maar eens die binnen zit, volgen de andere doelpunten. Zeker weten."

Nmecha steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. "In mijn hoofd geloof ik nog steeds dat ik ooit de eerste spits van City kan worden, maar dan moet ik nu wel tonen wat ik kan bij Anderlecht."