Clement kondigt grote namen aan bij Club Brugge: Drie à vier versterkingen

Clement kondigt grote namen aan bij Club Brugge: "Drie à vier versterkingen"

11-09-2020 08:45
80

Club Brugge hield zich tot dusver gedeisd op de transfermarkt, maar Philippe Clement geeft aan dat daar nog verandering in komt. Op specifieke dossiers wil de trainer van Blauw-Zwart niet ingaan, al staat er de komende weken wel nog wat te gebeuren.

Namen als Bas Dost, Junior Edmilson en Wesley Hoedt worden genoemd, maar daar wil Clement niks over kwijt. "Ik ga geen uitspraken doen over individuele dossiers. Onze bedoeling is om op een drie- à viertal plaatsen nog versterkingen te halen. En we hebben samen besloten om geen versterkingen te doen in de breedte, maar meteen spelers te halen die ook echt titularis kunnen zijn", vertelt de Club Brugge-coach bij Eleven Sports.

Clement geeft aan dat de kern van Club Brugge op dit moment niet ruim genoeg is. "Ten opzichte van vorig jaar zijn er een vijftal spelers vertrokken. Dus de kern is een heel stuk minder breed op dit moment. Om tactisch te kunnen trainen hebben de voorbije weken heel wat jongens uit de beloften moeten meedoen", besluit hij.