OFFICIEEL: MKE Ankaragücü haalt Adzic weg bij RSC Anderlecht

OFFICIEEL: MKE Ankaragücü haalt Adzic weg bij RSC Anderlecht

Gepubliceerd: donderdag 10 september 2020 om 18:22do 10-09-2020 om 18:22

Laatste update: donderdag 10 september 2020 om 18:27do 10-09-2020 om 18:27

RSC Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor Luka Adzic. De jonge Serviër was overbodig geworden en mocht vertrekken. Hij gaat nu tijdelijk aan de slag bij het Turkse MKE Ankaragücü.

Dat meldt de Turkse club via de officiële kanalen. De Serviër wordt opnieuw uitgeleend door Anderlecht, waar hij niet kon rekenen op speelkansen. Adzic streek in 2018 neer op Neerpede voor een slordige 800.000 euro. Adzic is een flankaanvaller maar kwam in actie in 6 wedstrijden voor RSC Anderlecht. Hij werd vorig seizoen uitgeleend aan het Nederlandse Emmen, maar ook daar kon hij geen potten breken en kwam slechts 3 keer in actie. 

Adzic genoot ook interesse van ADO Den Haag, maar zij konden hem niet betalen. Ankaragücü eindigde vorig jaar laatste in de Turkse hoogste klasse. Door de coronacrisis zijn er echter geen dalers, maar kwamen er wel drie promovendi bij in de reeks. De Turkse competitie begint op 13 september.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws