'Nederlandse clubs jagen op handtekening voormalige United-speler'

'Nederlandse clubs jagen op handtekening voormalige United-speler'

09-09-2020 23:00

FC Utrecht en Vitesse zijn geïnteresseerd in voormalig Manchester United-middenvelder Ravel Morrison. De 27-jarige Engelsman is transfervrij na zijn vertrek bij Sheffield United.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde journalist Pete O'Rourke houden Vitesse en Utrecht de situatie van Morrison nauwlettend in de gaten. De twee Nederlandse clubs zijn niet de enige gegadigden in de strijd om zijn handtekening. Naar verluidt zijn ook een aantal Engelse en Turkse clubs geïnteresseerd in Morrison.

Ondanks zijn 27 jaar stond Morrison al bij een waslijst aan clubs onder contract. Hij speelde bij United, maar wist daar niet door te breken. Hij vertrok vervolgens naar West Ham United, waar hij tot achttien wedstrijden kwam. Morrison bracht zijn tijd voornamelijk door bij andere clubs, West Ham verhuurde hem meermaals.

Via omzwervingen bij Lazio, Queens Park Rangers, Atlas en Östersund kwam hij bij Sheffield United terecht. Zijn contract bij die club liep deze zomer af. Morisson kan zowel als middenvelder als aanvaller uit de voeten.