Vandenbempt wilt betere teams in Duivelse poule: ‘Iets om naar uit te kijken’

Vandenbempt wilt betere teams in Duivelse poule: ‘Iets om naar uit te kijken’

09-09-2020 22:30
12

De Rode Duivels kenden weer een feilloze interlandbreak, tegen Denemarken en IJsland werd er zonder al te veel problemen gewonnen. Peter Vandenbempt vindt het jammer dat België niet met betere ploegen in de groep zit.

Tijden veranderen, vroeger werd er nog volop gehoopt op makkelijke tegenstanders voor de Rode Duivels. Nu die allemaal geen partij meer vormen voor de Belgische overwinningsmachine hopen de analisten op lastige tegenstanders, ploegen die de Rode Duivels aan een echte test kunnen onderwerpen. Ook Peter Vandenbempt vinden we terug in dat rijtje.

"Het is tekenend en sprekend dat de Rode Duivels op 50 à 60% van hun kunnen toch zo makkelijk kunnen winnen", aldus Vandenbempt bij Sporza. "Met Engeland zal het de volgende speeldag wel wat interessanter worden, maar je hebt ook Spanje tegen Duitsland en Italië tegen Nederland in de Nations League. Dat is toch meer iets om naar uit te kijken."

Vandenbempt had dan ook gehoopt dat één van de echte toplanden in de groep van de Rode Duivels was terechtgekomen. "Ik blijf het jammer vinden dat we niet zo een team in onze groep hebben zitten", aldus de analist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie