Cercle aast op revanche tegen Anderlecht: ‘We hadden recht op puntengewin’

Cercle aast op revanche tegen Anderlecht: ‘We hadden recht op puntengewin’

09-09-2020 22:00
3

Zondagmiddag neemt Anderlecht het op tegen Cercle Brugge. Anderlecht is alvast gewaarschuwd, Cercle aast op revanche. Kevin Hoggas vindt dat Cercle vorig seizoen al recht had op meer tegen de recordkampioen.

"Ik vind dat we een revanche te nemen hebben op Anderlecht, vorig seizoen hadden we twee keer recht op puntengewin", aldus Hoggas in Het Laatste Nieuws. De Cercle-speler verwijst daarmee naar het afgekeurde doelpunt van Lyle Foster in de uitmatch op Anderlecht, en de twee penaltygevallen die niet werden gefloten in Brugge.

Ondanks de teleurstellende resultaten van vorig seizoen tegen Anderlecht, put Hoggas wel vertrouwen uit de prestaties. "Ik onthoud ook dat we ze twee keer erg in de problemen hebben gebracht. Die twee prestaties hebben ons nadien ook de mentale kracht gegeven om ons weer te herpakken", aldus een hoopvolle Hoggas.

De Fransman houdt zelf ook goede persoonlijke herinneringen over aan de vorige ontmoetingen met Anderlecht, hij wist namelijk te scoren. "Dat is een fantastische herinnering, zonder meer één van de mooiste uit mijn carrière", blikt hij terug.