Mechelen mist ervaring van Swinkels: Hij heeft coaching en aanpassing nodig

Mechelen mist ervaring van Swinkels: "Hij heeft coaching en aanpassing nodig"

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2020 om 21:29wo 09-09-2020 om 21:29

Laatste update: woensdag 9 september 2020 om 21:29wo 09-09-2020 om 21:29

KV Mechelen liet afgelopen zomer Arjen Swinkels vertrekken. Het contract van de Nederlandse centrale verdediger werd niet verlengd. Als vervanger werd Rocky Bushiri op huurbasis weggeplukt bij Norwich City, maar de jonge Belg heeft nog niet kunnen imponeren.

Tegen KAA Gent (1-0 verlies) zat de 20-jarige belofteinternational er een paar keer serieus naast. Volgens analist Mo Messoudi heeft Bushiri veel tijd nodig om te groeien. 'Drie keer greep hij bij het begin van de wedstrijd op Gent verkeerd in: één keer liet hij de bal stuntelig van de voet springen, zodat Kleindienst een kans kreeg."

"Een tweede keer speelde hij slecht in en de derde keer intercepteerde hij verkeerd en was het prijs. Vooral daardoor was Gent dreigend" vertelde Messoudi in Sport/Voetbalmagazine. 'Dan vraag ik mezelf af: Arjen Swinkels maakte ook wel eens een foutje, maar ik denk dat hij achterin met meer vertrouwen zou spelen dan Bushiri. Die is nog jong en heeft duidelijk nog coaching en aanpassing nodig."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws