Bayern betaalt geen afkoopsom en laat huurling terugkeren naar Internazionale

Bayern betaalt geen afkoopsom en laat huurling terugkeren naar Internazionale

09-09-2020 17:28

Bayern München gaat niet verder met Ivan Perisic (ex-Club Brugge). De Kroaat werd door Inter aan Bayern verhuurd en won met Der Rekordmeister dit seizoen de Champions League, maar toch heeft trainer Hansi Flick Perisic niet meer nodig.

Tegenover het Duitse Abendzeitung laat Flick weten dat de drie huurlingen die Bayern tot zijn beschikking had terugkeren naar hun clubs. "We hebben besloten om niet verder te gaan met Alvaro Odriozola, Philippe Coutinho en Ivan Perisic", zegt de trainer. Dat betekent dat Real Madrid weer de beschikking krijgt over hun Spaanse rechtsback, Coutinho terug naar Barcelona trekt en Perisic de Inter-gelederen weer komt versterken.

Bij Inter is de linkspoot ook niet gewild en dus moet Perisic op zoek naar een nieuwe club. Bayern had hem voor twintig miljoen euro kunnen overnemen en probeerde nog om dat bedrag wat omlaag te krijgen. Dat lukte niet en dus keert de Kroatisch international terug naar Milaan.

Er is nog meer transfernieuws op komst bij Bayern. De geruchten rond Thiago Alcantara en David Alaba nemen met de dag toe en vooral Liverpool lonkt naar de diensten van de Spaanse spelmaker, maar Flick vertrouwt vooralsnog op zijn spelers. "Zo lang David en Thiago hier zijn, zal ik ze beschouwen als beschikbaar."