KV Mechelen krijgt groen licht voor 5.200 fans in stadion: ‘Lottrekking’

KV Mechelen krijgt groen licht voor 5.200 fans in stadion: ‘Lottrekking’

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2020 om 17:15wo 09-09-2020 om 17:15

Ook bij KV Mechelen zullen er fans aanwezig zijn in het stadion. Malinwa heeft groen licht gekregen van het kabinet van Minister Ben Weyts om 5.200 supporters toe te laten in het AFAS-stadion, dat staat te lezen op de webstek.

“We zijn tevreden dat we opnieuw onze supporters van het voetbal kunnen laten genieten”, zo zegt CEO Frank Lagast op de website van KV Mechelen. “De goedkeuring toont aan dat het harde werk heeft geloond. Staanplaatsen mochten niet, maar met de stad en de veiligheidsdiensten hebben we een goede oplossing uitgewerkt.”

“Er zijn zitjes gemonteerd in de staanvakken volgens het aantal toegelaten plaatsen. Zo kunnen we zoveel mogelijk supporters in hun eigen bubbel ontvangen. Ik wil dan ook de burgemeester, de stadsdiensten als onze eigen medewerkers bedanken voor de flexibiliteit en hun snelle reactie.” KV Mechelen zal woensdag overgaan tot loting van fans.

De supporters in de vakken F en I zullen wel altijd op hun plaats moeten blijven zitten. Die maatregelen moeten ook strikt gerespecteerd worden. “Want dat is in het belang van de gezondheid van je medesupporters én van komende wedstrijden met publiek”, besluit CEO van Malinwa Lagast.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws