Vertrek uit Brugge blijft op tafel: 'Marseille stapt in de race om Dennis'

Vertrek uit Brugge blijft op tafel: 'Marseille stapt in de race om Dennis'

09-09-2020 15:56
10

Club Brugge beschikt voorlopig nog altijd over de diensten van Emmanuel Dennis, maar het is maar de vraag hoe lang dat nog zal duren. Nu de transferperiode zich uitstrekt tot begin oktober, is ook september immers een gevaarlijke maand. Olympique Marseille zou daar wel eens van gebruik kunnen maken.

Volgens Manu Lonjon, een bekend Frans voetbal- en transferjournalist, hebben de Zuid-Fransen hun oogje laten vallen op Dennis. Daarmee 'sluiten ze zich aan bij de race', meldt hij. Dat klopt ook, want de Nigeriaan is bijzonder gegeerd op de transfermarkt. Onder meer Atalanta, Arsenal FC en Borussia Dortmund werden de laatste maanden al genoemd.

Dennis heeft die interesse vooral te danken aan zijn opvallende optredens in de Champions League van vorig jaar. Door de muizenissen rond een mogelijk vertrek maakte de flankaanvaller slechts een halve voorbereiding mee, al speelde hij voor de interlandbreak wel erg sterk tegen KRC Genk.

Daags na de openingsspeeldag nam Dennis er overigens al eens een vliegtuig naar Frankrijk. Toen klonk het dat hij er ging luisteren naar een geïnteresseerde club, zonder dat de naam van die partij bekend was. Mogelijk ging het destijds dus al om Marseille.