Bölöni legt bizar probleem uit: Hij was nog niet geschrapt van Anderlecht-lijst

Bölöni legt bizar probleem uit: "Hij was nog niet geschrapt van Anderlecht-lijst"

09-09-2020 15:34 Laatste update: 15:44
7

KAA Gent wreef zich in de handen met de komst van Osman Bukari. De aanvaller moet de troepen van Laszlo Bölöni van extra aanvalsdrift voorzien. Dat zal dit weekend echter nog niet lukken. De reden daarvoor ligt bij ... RSC Anderlecht.

Op zijn perspraatje lichtte Bölöni toe waar het euvel zich net situeert. "Hij kan voorlopig niet met de groep trainen", klinkt het uit de mond van de Roemeen. "Het gaat om een probleem met papieren. Als ik het goed begrepen heb, was hij nog niet geschrapt van de lijst van Anderlecht."

In 2018 stond Bukari nog een half jaar onder huurcontract in Brussel. De Ghanees kon zich er niet doorzetten, maar blijkbaar heeft zijn periode daar toch voor een nalatenschap gezorgd. Via AS Trencin wist Bukari zijn potentieel wél te laten bewonderen. Dat leverde hem een transfer naar Gent op.

Bölöni zet zijn administratieve tak alvast aan het werk. "Fysiek is Osman klaar om te spelen, maar die papieren moeten in orde gebracht worden. We proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen", verzekert hij.