‘Batshuayi voorbij medische tests en rondt huurdeal met aankoopoptie af'

‘Batshuayi voorbij medische tests en rondt huurdeal met aankoopoptie af'

08-09-2020 23:43 Laatste update: 10-09-2020 10:11
4

De kans dat Michy Batshuayi aankomend seizoen opnieuw op huurbasis voor Crystal Palace speelt, is groot. De Rode Duivel leek het gerucht te bevestigen aan de RTBF.

Vorig seizoen speelde Batshuayi amper bij Chelsea. De kans dat Frank Lampard de komende maanden wel een beroep gaat doen op de aanvaller is niet groot. Crystal Palace wil onze landgenoot daarom graag terughalen. Batshuayi lijkt ook in voor die deal. Toen onze Waalse collega's vroegen of de deal er zit aan te komen, antwoordde de aanvaller: "Jullie zitten op de goede weg."

"Of ik ga uitgeleend worden? Het is belangrijk dat ik opnieuw aan spelen toe kom. Crystal Palace? Het is zoiets", lachte Batshuayi nog. In 2019 speelde onze landgenoot al even op huurbasis voor Crystal Palace. Hij scoorde toen zes doelpunten voor die club. 

In de 5-1 zege tegen IJsland scoorde Batshuayi twee keer. "Dit maakt mij blij. Scoren doet mij goed. De goal hebben we bevrijd", aldus nog de aanvaller.

Update: Volgens journalist Sven Claes van Het Belang van Limburg is de overgang van Michy Batshuayi naar Crystal Palace in kannen en kruiken. De Rode Duivel is geslaagd voor zijn medische tests en zal vandaag zijn uitleenbeurt mét aankoopoptie afronden.