Lukebakio (Hertha) vat seizoen ambitieus aan: In Bundesliga is alles mogelijk

Lukebakio (Hertha) vat seizoen ambitieus aan: "In Bundesliga is alles mogelijk"

08-09-2020 16:25
2

Dodi Lukebakio was vorig seizoen een van de sterkhouders bij het Duitse Hertha Berlijn, dat het eveneens goed deed. "We voetballen niet gewoon om het behoud te verzekeren", laat de Belg zich opnieuw ambitieus uit.

Over tien dagen start de Bundesliga en Lukebakio wil er met Hertha weer een degelijk seizoen van maken. Vorige jaargang eindigde het als tiende, maar in de toekomst wordt er vooral omhoog gekeken. Lukebakio maakte er op persoonlijk vlak eveneens een topseizoen van. Hij liet de meeste goals én de meeste assists optekenen van Hertha.

Met Hertha, dat ook Dedryck Boyato in de rangen heeft, wil Lukebio komend seizoen spelen voor het zogenaamde linker rijtje. "In de Bundesliga is alles mogelijk", liet de aanvaller zich optekenen. "We kunnen onze doelen bereiken, maar moeten dan wel het hele seizoen de juiste mentaliteit tonen. Ik vind het nog niet te vroeg om al voor Europees voetbal te gaan. Onze club heeft ambitie. We voetballen niet gewoon om het behoud te verzekeren", zoals geciteerd door Het Nieuwsblad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie