UPDATE: Toma is gearriveerd in Genk, vandaag medische testen

UPDATE: Toma is gearriveerd in Genk, vandaag medische testen

08-09-2020 09:16 Laatste update: 10-09-2020 14:45
26

KRC Genk staat op het punt om dan toch een nieuwe middenvelder in huis te halen. Bastien Toma is op weg richting de Limburgers. Wordt hij de nieuwe Alejandro Pozuelo?

KRC Genk heeft er lang naar gezocht, maar nu hoopt het dan toch de opvolger van de vertrokken Pozuelo gevonden te hebben. Fiolic, Piotrowski, Hrosovsky en Daehli. Allen konden ze de hoge verwachtingen nog niet inlossen. Dat moet nu Toma wel zien te zien. Bij Genk geloven ze er alvast enorm in. 'Technisch directeur Dimitri De Condé is er in elk geval zot van', valt in Het Laatste Nieuws te lezen.

De Zwitser moet voor de creatieve impulsen gaan zorgen bij Genk en de Limburgers helpen na de moeilijke competitiestart. Hij speelt dinsdag nog met de Zwitserse U21 tegen Slovakije, maar zou nadien richting België reizen. Als alles goed verloopt, kan hij maandag al in actie komen tegen Beerschot.

Update: Het Belang van Limburg meldt op zijn website dat Toma is aangekomen in Genk. De Zwitserse belofteninternational legt er vandaag zijn medische en fysieke testen af. Wellicht volgt morgen de officiële bekendmaking van de transfer.