'Mauves Army boycot terugkeer naar Anderlecht en trekt niet naar het stadion'

'Mauves Army boycot terugkeer naar Anderlecht en trekt niet naar het stadion'

08-09-2020 08:16 Laatste update: 08:35
58

De terugkeer van supporters in het stadion verloopt bij RSC Anderlecht niet van een leien dakje. Er waren problemen bij het registratiesysteem voor abonnees, maar ook een deel van de fans heeft al besloten om sowieso niet terug te keren.

Het systeem dat Anderlecht had uitgerold om zich te reserveren kende nog wat kinderziektes en had wat technische problemen. Het systeem raakte overbelast en zorgde voor flink wat onbegrip bij de eigen aanhang. Heel wat supporters hopen dus snel terug te kunnen keren in het stadion, maar daar hoort supportersgroep Mauves Army niet bij.

Volgens La Dernière Heure heeft een groot deel van de supportersgroep besloten om nog niet terug te keren naar het stadion. "De toegangsvoorwaarden komen niet overeen met onze visie op supporteren", geeft men aan bij Mauves Army.

Zo lijkt de supportersgroep het voorbeeld te volgen van de Ultra's van Standard, die eerder ook al aangaven niet terug te keren naar Sclessin. Zij zagen een terugkeer enkel zitten als het stadion ook volledig gevuld mocht worden.