Zorgen om Courtois mogen vuilbak in, doelman zendt alweer uit op Twitch

Zorgen om Courtois mogen vuilbak in, doelman zendt alweer uit op Twitch

08-09-2020 00:05
18

Dinsdagavond spelen de Rode Duivels tegen IJsland. Dat zal zonder Thibaut Courtois zijn. De doelman van Real Madrid zou positief getest hebben op corona, maar de Courtois lijkt zich alvast niet slecht te voelen. Maandagavond was hij actief op Twitch.

Vlak voor de interland tegen Denemarken verliet Courtois de Rode Duivels. Het klonk toen dat de nummer één van België positief had getest op corona. De doelman ontkende dat zelf en trainde ondertussen alweer mee met Real Madrid.

Maandagavond kroop Courtois achter zijn computer en daar kon iedereen van meegenieten. Courtois heeft namelijk een Twitchkanaal, www.twitch.tv/courtoisthibaut. Daarop was te zien hoe Courtois zich amuseerden met enkele vrienden. In het Spaans waren ze druk in de weer over de games die ze aan het spelen waren. Er lijkt dus gelukkig weinig aan de hand met Courtois.

Ondertussen testte Brandon Mechele van Club Brugge wel positief op corona en verliet om die reden de Rode Duivels.

 

Roberto Martinez liet maandag weten waarom Courtois niet meer bij de groep zit. Volgens de bondscoach had alles te maken met het aantal wissels die hij mag doorvoeren.