'Italiaanse en Engelse interesse in Belg die zeven miljoen euro moet kosten'

'Italiaanse en Engelse interesse in Belg die zeven miljoen euro moet kosten'

Gepubliceerd: maandag 7 september 2020 om 16:24ma 07-09-2020 om 16:24

Willem II zou zomaar eens de jackpot kunnen incasseren voor Mike Trésor Ndayishimiye, meldt Het Laatste Nieuws. De in Antwerpen geboren spelmaker staat in de belangstelling van het Italiaanse Hellas Verona en van Premier League-clubs Leeds United en Wolverhampton Wanderers.

De geïnteresseerde clubs hebben zich al bij de zaakwaarnemer van Belgische jeugdinternational gemeld, schrijft Het Laatste Nieuws. Als ze daadwerkelijke concreet worden, zullen ze echter diep in de buidel moeten tasten: de vraagprijs van Willem II zou liefst zeven miljoen euro bedragen, een evenaring van de duurste uitgaande transfer ooit. Mounir El Hamdaoui werd in 2007 voor datzelfde bedrag overgenomen door AZ.

Duidelijk is dat Ndayishimiye niet terug zal keren in België: Standard Luik en AA Gent boden respectievelijk 2,5 en vijf miljoen, maar kunnen niet tippen aan de vraagprijs van Willem II. De Tricolores namen Ndayishimiye vorige zomer op huurbasis over van NEC, lichtten na enkele maanden de koopoptie en legden de bij Anderlecht opgeleide aanvallende middenvelder tot 2023 vast.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is hij klaar voor een stap hogerop?

(55 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws