'Atalanta komt uit bij Chelsea om Castagne te vervangen op rechtsachter'

'Atalanta komt uit bij Chelsea om Castagne te vervangen op rechtsachter'

07-09-2020 09:15
1

Rick Karsdorp (25) lijkt op het allerlaatste moment naast een transfer naar Atalanta te grijpen. De rechtsback van AS Roma, die vorig seizoen op huurbasis bij Feyenoord speelde, moet vrezen dat de plaats van Timothy Castagne ingenomen door een ander.

De transfer van Karsdorp naar La Dea was 'zeer nabij', schrijft Sky Sport-journalist Gianluca Di Marzio. Atalanta komt er namelijk niet uit met AS Roma over de transfersom voor de Nederlandse back. Met name de bonussen en de commissies die uitgekeerd moeten worden zijn een struikelblok voor de club uit Bergamo, die de zinnen nu heeft verzet.

Een gemakkelijk alternatief zou namelijk Davide Zappacosta kunnen zijn. De rechtspoot lijkt geen toekomst meer te hebben bij Chelsea en kan tijdelijk overgenomen worden. Zappacosta is daarnaast ook een oude bekende voor Atalanta: tot 2015 was hij actief in het Atleti Azzurri d'Italia.

Castagne was vorig seizoen vaste waarde op die positie bij Atalanta, maar de Rode Duivel verkaste voor 24 miljoen euro naar Leicester City.