Nmecha kan iets betekenen voor Anderlecht: Verrast met zijn veelzijdigheid

Nmecha kan iets betekenen voor Anderlecht: "Verrast met zijn veelzijdigheid"

06-09-2020 17:10
1

RSC Anderlecht heeft enkele weken geleden de 21-jarige Duitser Lukas Nmecha op huurbasis overgenomen van Manchester City. De jonge aanvaller kreeg tegen KV Oostende (2-2) zijn eerste speelminuten en hij liet meteen een goede indruk achter. Mo Messoudi fileerde zijn eerste optreden voor Sport/Voetbalmagazine.

"Hij heeft me verrast in zijn veelzijdigheid: snel, loopt goed diep, goed in het kaatsen, laat zich soms goed uitzakken en rond de zestien laat hij zien dat hij doelgericht is", aldus Messoudi. "Daar zit muziek in, in samenwerking met Tau en hopelijk Trebel, iemand die altijd moet spelen als hij fit is."

De analist gelooft dan weer minder in Nany Dimata. "Met hem blijft het afwachten, ik geloof nooit dat die een volledig seizoen de aanval van Anderlecht kan doen draaien. Anderlecht heeft nu meer keuzes, zeker offensief, want achterin is het dramatisch op dit moment: Luckassen is niet sterk bezig, Cobbaut is lang out, Kompany die niet meer actief is als speler, Sardella die vorig seizoen goeie met mindere momenten afwisselde...", besloot Messoudi.