Zlatan reageert fel op Zweeds relletje: 'Wat een f*cking grap'

Zlatan reageert fel op Zweeds relletje: 'Wat een f*cking grap'

06-09-2020 13:30

In Zweden is een relletje ontstaan waar ook Zlatan Ibrahimovic zich mee heeft bemoeid. Juventus-speler Dejan Kulusevski kreeg zaterdag tijdens Zweden - Frankrijk maar twintig minuten speeltijd en daar is Zlatan niet over te spreken. 

Kulusevski (20) is een van de grootste Zweedse talenten op dit moment die onlangs de overstap maakte naar Juventus. De Zweedse bondscoach Janne Andersson zette hem tegen Frankrijk verrassend op de bank. Twintig minuten voor tijd viel hij pas in.

"Ik vond het vreemd, maar ik moet de beslissing respecteren", zei Kulusevski na afloop. "Ik had gehoopt dat ik er eerder in zou komen en was verbaasd dat ik niet begon, omdat ik me op de training goed voelde. Ik kan alleen maar hopen dat ik de volgende wedstrijd wel begin, maar ik weet niet wat er gebeurt."

"We zullen zien of hij dinsdag (tegen Portugal, red.) meer speeltijd krijgt", reageerde Andersson. "Hij heeft geweldige kwaliteiten en zal uiteindelijk in zijn rol groeien. Kunnen we het nu hebben over de spelers die daadwerkelijk gespeeld hebben en het goed gedaan hebben. Dat is veel interessanter, denk ik."

Zlatan heeft zich op social media fel uitgesproken. 'Wat een f*cking grap. Nog een bewijs dat incompetente mensen op de verkeerde posities zitten en zij het Zweedse voetbal verstikken.'