Rode Duivels verwelkomen De Bruyne en Batshuayi daags na zege in Denemarken

Rode Duivels verwelkomen De Bruyne en Batshuayi daags na zege in Denemarken

Gepubliceerd: zondag 6 september 2020 om 11:09zo 06-09-2020 om 11:09

Deel één van het openingstweeluik in de Nations League brachten de Rode Duivels al tot een goed einde. Na de 0-2-zege in Denemarken richten ze de blik nu op de komst van IJsland, deze dinsdag. Kevin De Bruyne zou in die partij wel eens kunnen meespelen. Hij heeft zich namelijk bij de groep gevoegd.

Zaterdag mocht De Bruyne nog de geboorte van zijn derde kind vieren, zijn eerste dochtertje, Suri. Een dag later staat de beste speler van de Engelse Premier League al op het oefenveld bij de nationale ploeg. Er bestaat dus een kans dat De Bruyne dinsdag gewoon meespeelt tegen IJsland. Hij is overigens niet de enige nieuwkomer.

Ook Michy Batshuayi tekende zondagochtend immers present. Eerder waren er moeilijkheden om vanuit Londen naar ons land te reizen. Bovendien is de positie van Batshuayi wankel, aangezien hij al maanden niet meer in het stuk voorkomt bij Chelsea FC. Roberto Martinez riep alvast nieuweling Landry Dimata (RSC Anderlecht) op als concurrent.

Wie niet meer bij de Belgische selectie zit, is Yannick Carrasco. Opvallend, want zaterdagavond startte de winger nog in Denemarken. Mogelijk is Carrasco onvoldoende hersteld of is er een afspraak gemaakt met Atlético Madrid.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws