Commercieel directeur van Beerschot Peeters trekt naar Nederlandse tweedeklasser

Commercieel directeur van Beerschot Peeters trekt naar Nederlandse tweedeklasser

05-09-2020 18:43

Beerschot neemt dra afscheid van Günther Peeters. Dat lieten de Ratten zaterdag weten. De commercieel directeur heeft in het buitenland een nieuwe uitdaging gevonden. Peeters trekt naar FC Eindhoven.

FC Eindhoven is een Nederlandse tweedeklasser. In Eindhoven zal Peeters vanaf 1 oktober gaan fungeren als algemeen directeur. 'Beerschot verlaten is moeilijk. Deze club heeft me veel geleerd en gegeven. Maar er wacht me een mooie uitdaging die ik absoluut wil aangaan', laat Peeters weten op de website van Beerschot

"Voetbal is mijn leven en passie. Bij voetbalclubs in Nederland en België heb ik deze passie mogen beleven”, aldus Peeters via de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb altijd de ambitie gehad om Algemeen Directeur te worden bij een Nederlandse voetbalclub. Dat ik deze rol kan invullen bij FC Eindhoven in de stad van mijn hart maakt mij enorm trots. Ik ben verheugd om iedereen bij de club te ontmoeten en aan de slag te gaan voor deze mooie club!."

In Eindhoven zijn ze blij met de komst van Peeters. Voorzitter van de Raad van Commissarissen Juul van Hout over de aanstelling. "De afgelopen periode hebben wij in alle rust gezocht naar een geschikte Algemeen Directeur voor FC Eindhoven. Met de aanstelling van Günther denken wij een passende invulling gevonden te hebben voor deze belangrijke functie binnen de club. Samen met Günther gaan we het beleidsplan verder vormgeven en uitrollen."