Jackers verliet zijn jeugdclub: Genk maakte dat van meetaf duidelijk

Jackers verliet zijn jeugdclub: "Genk maakte dat van meetaf duidelijk"

05-09-2020 17:15
1

Nordin Jackers (23) worstelde de laatste jaren met de zoektocht naar zijn plaats binnen een team. Bij KRC Genk liep hij afgelopen seizoen tegen een ‘njet’ aan. Waasland-Beveren, waar hij al eerder op uitleenbasis vertoefde, bleek de redder in nood.

In Limburg lag er immers geen toekomst meer voor Jackers, die al vanaf de jeugd speler was bij Genk. Hij kreeg er afgelopen seizoen echter slecht nieuws in verband met zijn positie. "Genk maakte van meetaf duidelijk dat ze voor Vukovic en Vandevoordt kozen, en dat Coucke en ik naar een andere club moesten zoeken", zegt hij in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Geen eenvoudige opdracht, al hield Jackers het hoofd koel. "Gaëtan was sneller onderdak dan ikzelf (Coucke trok naar KV Mechelen, nvdr.), maar ik heb me niet laten opjagen. Er zijn met verscheidene clubs onderhandelingen gevoerd, met Cercle Brugge en KV Oostende bijvoorbeeld", zegt hij.

"Ook buitenlandse pistes lagen op", gaat Jackers verder. “Nederland zag ik nog wel zitten, voor een verder buitenland voel ik me op dit moment nog niet klaar." Het werd dus Waasland-Beveren, waar hij al eerder aan de slag was. "Dit voelt voor mij toch wel als thuiskomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie