'Overbodige spits van Anderlecht op weg naar Turkse competitie'

'Overbodige spits van Anderlecht op weg naar Turkse competitie'

05-09-2020 17:50 Laatste update: 18:01
2

RSC Anderlecht houdt deze zomer grote schoonmaak in de grote spelerskern. Thomas Didillon, Pieter Gerkens en Kenny Saïef vonden al onderdak bij een andere ploeg, nu zou ook Luka Adzic op weg zijn naar de uitgang bij Paars-Wit. Volgens Turkse bronnen is Adzic momenteel in onderhandelingen.

Luka Adzic streek in 2018 neer op Neerpede voor een slordige 800.000 euro. Adzic is een flankaanvaller maar kwam in actie in 6 wedstrijden voor RSC Anderlecht. Hij werd vorig seizoen uitgeleend aan het Nederlandse Emmen, maar ook daar kon hij geen potten breken en kwam slechts 3 keer in actie. 

Volgens de Turkse website Ajansspor heeft Ankaragücü een akkoord met Luka Adzic. Het Nieuwsblad meldde eerder al dat Adzic in Turkije vertoeft om de overgang af te ronden. Wellicht gaat het om opnieuw uitleenbeurt. 

Adzic genoot ook interesse van ADO Den Haag, maar zij konden hem niet betalen. Ankaragücü eindigde vorig jaar laatste in de Turkse hoogste klasse. Door de coronacrisis zijn er echter geen dalers, maar kwamen er wel drie promovendi bij in de reeks. De Turkse competitie begint op 13 september.