'Naingogolan geniet van buitenlandse interesse'

'Naingogolan geniet van buitenlandse interesse'

05-09-2020 17:30
3

Radja Nainggolan heeft nog geen duidelijkheid omtrent zijn toekomst voor volgend seizoen. Na een jaar bij Cagliari meldt de middenvelder zich weer bij zijn moederclub Internazionale. Cagliari zou opnieuw gebruik maken van de diensten van Nainggolan, maar hij geniet ook van interesse uit het buitenland.

Nainggolan vat de voorbereiding aan bij Internazionale, na een uitleenbeurt van een jaar bij Cagliari. Voorlopig is het nog onduidelijk wat Antonio Conte van plan is met de ex-Rode Duivel. De sportief directeur Piero Ausilio vertelt: "Nainggolan heeft hier nog een contract tot 2022 en komt terug van een sterk seizoen. Hij krijgt de kans om zich hier opnieuw te bewijzen en te tonen aan de coach, Antonio Conte."

Volgens het Turkse medium Fanatik.com zou Galatasaray ook interesse tonen in Nainggolan voor een eventuele uitleenbeurt.

Vorig seizoen speelde Nainggolan voor Cagliari en kwam in 26 Serie A-wedstrijden in actie en was goed voor 6 goals, 6 assists en 5 gele kaarten. In de beker was hij in staat om 1 assist te geven in 3 wedstrijden.