West Ham-captain woest op transferbeleid: 'Ik ben teleurgesteld, boos en bedroefd'

West Ham-captain woest op transferbeleid: 'Ik ben teleurgesteld, boos en bedroefd'

05-09-2020 13:36
4

Grady Diangana verlaat West Ham United en daar is aanvoerder Mark Noble helemaal niet blij mee. Op zijn sociale kanalen haalt de ervaren middenvelder uit naar de eindverantwoordelijken voor het transferbeleid bij The Hammers.

Diangana is een talentvolle vleugelaanvaller, maar toch heeft West Ham besloten om hem te verkopen aan West Bromwich Albion. Noble reageert kwaad op Twitter. "Als aanvoerder van deze club ben ik teleurgesteld, boos en bedroefd dat Grady onze club verlaat", valt er te lezen in zijn statement. "Een topgozer met een grote toekomst voor zich!"

Een opmerkelijk statement, aangezien clubicoon Noble daarmee gehakt maakt van het technisch beleid in London Stadium. Ook bijzonder is dat ploeggenoten, waaronder Arthur Masuaku, zich onder het bericht uitspreken voor Noble en Diangana.

Al jaren gaat het bij West Ham niet naar behoren. De Londense club geeft ieder seizoen veel geld uit en slaagt er niet in om aan te sluiten bij de subtop van de Premier League. Afgelopen seizoen kon degradatie naar de Championship maar net worden afgewend. De huidige koers is dus tegen het zere been van Noble en sommige ploeggenoten.