OFFICIEEL: Arsenal bereikt akkoord met Real Madrid en huurt Ceballos

OFFICIEEL: Arsenal bereikt akkoord met Real Madrid en huurt Ceballos

04-09-2020 23:02
0

Arsenal kan nog een seizoen beschikken over Daniel Ceballos. De middenvelder werd vorig jaar al gehuurd van Real Madrid en The Gunners hebben nu overeenstemming bereikt met de Spaanse club over het verlengen van die periode.

Beide clubs maken op hun sociale kanalen bekend dat de Spanjaard volgend seizoen ook actief zal zijn in het Emirates Stadium. De huurperiode zal aflopen op 30 juni 2021, laat Real Madrid weten. Bij Arsenal zal de Spaanse spelmaker rugnummer acht dragen.

Vorig seizoen speelde Ceballos al in het rode Arsenal-shirt en was hij enorm belangrijk door in de finale van de FA Cup de winnende goal te maken voor de Londense ploeg. Ook in de halve finale van de Engelse beker was hij uitblinker.

Het team van trainer Mikel Arteta kon 37 keer beschikken over de 24-jarige spelmaker en de manager van Arsenal is blij dat hij Ceballos ook komend seizoen kan opstellen. "Ik hou van de passie van Dani. We zijn blij dat we hem weer hier kunnen verwelkomen en we willen de draad gewoon weer oppakken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie