OFFICIEEL: Chelsea pakt stevig uit met komst van Havertz

OFFICIEEL: Chelsea pakt stevig uit met komst van Havertz

04-09-2020 21:09 Laatste update: 21:09
12

Chelsea heeft zijn volgende topversterking binnen. Na Timo Werner, Hakim Ziyech en Ben Chilwell heeft de Londense club nu ook Kai Havertz vastgelegd.

De 21-jarige aanvaller komt over van Bayer Leverkusen en tekent een vijfjarig contract op Stamford Bridge. De transfer van Havertz kwam de afgelopen weken in een stroomversnelling terecht, maar de puntjes moesten nog wel op de i worden gezet. Vrijdag verliet Havertz het Duitse trainingskamp om zijn miljoenentransfer naar Chelsea af te ronden.

"Ik ben erg trots en blij dat ik hier ben", reageert Havertz op de clubsite van Chelsea. "Om voor een grote club als Chelsea te spelen is een droom die uitkomt. Ik kan niet wachten om alle spelers en de trainers te ontmoeten."

Chelsea toonde zich tot nu toe bijzonder daadkrachtig op de transfermarkt. Met Havertz, Werner, Ziyech en Chilwell zijn vier posities versterkt. Ook veteraan Thiago Silva (35) is vastgelegd. Ondertussen klinkt ook steeds sterker het geluid dat manager Frank Lampard een nieuwe doelman aan wil trekken. Kepa Arrizabalaga voldoet niet en mag naar verluidt weg.