Gentse nieuwkomer krijgt tweede kans in België: Ik heb hier hard voor gewerkt

Gentse nieuwkomer krijgt tweede kans in België: "Ik heb hier hard voor gewerkt"

04-09-2020 18:10
1

KAA Gent heeft een nieuwe aanvaller vastgelegd. Osman Bukari moet Laszlo Bölöni meer keuzemogelijkheden geven in de voorhoede. De Ghanees komt over van het Slovaakse AS Trencin, een vaste zakenpartner van Gent. Hij kreeg meteen na zijn voorstelling een microfoon onder de neus geduwd.

"Ik begon mijn voetbalcarrière in Ghana, in de academie van Accra Lions. Van Accra Lions kwam ik naar België, dat was in het seizoen 2017-2018. Toen zat ik bij Anderlecht. Ik speelde er in het tweede elftal. Van daaruit ging ik naar Slowakije, voor twee jaar. Nu ben ik terug in België, maar dan in Gent", doet Bukari bij het mediahuis van de Buffalo's het verhaal van zijn voorlopige spelersloopbaan.

"De stap van Afrika naar Europa zetten, is niet zo eenvoudig", geeft de aanvaller toe. "Ik deed echter hard mijn best om op dit niveau te kunnen geraken. Ik ben erg blij dat ik hier nu zit. Ik hoop dat ik het beste kan geven voor de fans. Ik ben tevreden dat ik hier ben. We are Buffalo!", besluit Bukari met de gekende leuze.