'Cillessen mag vertrekken bij Valencia: Interesse vanuit Duitsland en Engeland'

'Cillessen mag vertrekken bij Valencia: Interesse vanuit Duitsland en Engeland'

Valencia hoopt Jasper Cillessen deze zomer te verkopen en inmiddels komt de interesse voor de Nederlandse sluitpost op gang. Cillessen zou zijn aangeboden bij Everton en Bayer Leverkusen.

Dat meldt het Spaanse Golsmedia, dat zich beroept op 'bronnen binnen Valencia'. De financiële problemen bij de club uit de sinaasappelstad zijn groot en de club denkt er dan ook aan om Cillessen te verkopen, mocht er een mooi bedrag op tafel komen. Dani Parejo (Villarreal) en Rodrigo (Leeds United) zijn inmiddels al verkocht.

Cillessen zou zijn aangeboden bij het Everton van Marcel Brands. The Toffees hadden vorig seizoen al interesse in Cillessen, maar de Engelse club moet eerst af van Jordan Pickford. Carlo Ancelotti heeft naar verluidt niet het volste vertrouwen in de doelman van het nationale elftal van Engeland.

De Nederlandse keeper kan ook rekenen op interesse uit Duitsland: het Leverkusen van trainer Peter Bosz houdt de situatie van Cillessen in de gaten. De Bundesliga-club heeft zich nog niet officieel gemeld voor Cillessen. Bosz kent de keeper nog uit zijn tijd als coach van Ajax. Valencia staat ook open voor een huurdeal, om op die manier de salariskosten naar beneden te krijgen. Cillessen staat nog tot medio 2023 onder contract in Valencia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie