Pro League keurt terugkeer fans goed, enkel ministers kunnen nog spelbreken

Pro League keurt terugkeer fans goed, enkel ministers kunnen nog spelbreken

04-09-2020 14:59 Laatste update: 15:03
11

De Pro League kwam vrijdagmiddag met informatie naar buiten over publiek in de Belgische stadions. Normaal gezien kunnen de voetbalfans in het weekend van 11-14 september terug hun opwachting maken in de tribune, op voorwaarde dat de ministers van Sport hun goedkeuring geven.

Alle clubs deden de afgelopen weken hun uiterste best om een plan klaar te krijgen om de terugkeer naar hun voetbaltempel zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Deze dossiers werden ingediend en vereisen nu enkel nog de goedkeur vanuit politieke hoek.

"De Pro League zette vandaag de clubs samen om een laatste stand van zaken te geven van de verschillende procedures die gevolgd moeten worden en om een antwoord te geven op de verschillende vragen die deze nieuwe context met zich meebrengt", klinkt het vanuit de Pro League. "Samen met technische partner TicketMaster Sport werd ook de organisatie van de ticketverkoop, met plaatsing van bubbels in de tribunes en organisatie van de tijdslots, nog eens in detail bekeken."