Opvallend: Vossen mag ook dit seizoen niet spelen tegen Club Brugge

Opvallend: Vossen mag ook dit seizoen niet spelen tegen Club Brugge

04-09-2020 12:30
79

Jelle Vossen zal op 20 september opnieuw niet spelen tegen Club Brugge. Zulte Waregem heeft hem definitief gekocht, maar mag hem liefst anderhalf jaar niet opstellen tegen zijn ex-ploeg door een clausule in het contract. 

Vossen mocht in februari al niet meedoen in de terugwedstrijd van de bekerclash tegen Zulte Waregem, tenzij er een vergoeding werd betaald. Francky Dury was daar toen al bijzonder ontstemd over. 

Nu blijkt dat de clausule ook voor het nieuwe seizoen nog geldt. "Dat klopt", aldus Vossen bij Krant Van West-Vlaanderen. "Die clausule geldt voor anderhalf seizoen, dus mag ik dit seizoen inderdaad ook nog niet meedoen." 

Zowel Essevee als Vossen zelf hebben die clausule getekend. "Ja, omdat de deal tussen de clubs op tafel lag en ik die niet wou laten afspringen door niet akkoord te gaan met die clausule. Ik was heel blij dat ik die stap naar Zulte Waregem kon zetten en dus ondertekende ik die. Uiteraard zou ik liever meespelen tegen Club Brugge. Wat niet wegneemt dat ik nog geen seconde spijt kreeg dat ik die stap zette."