Akkoord met Dost nog veraf: 'Tot op heden niet gepraat met Club Brugge'

Akkoord met Dost nog veraf: 'Tot op heden niet gepraat met Club Brugge'

03-09-2020 20:26 Laatste update: 21:06
14

Club Brugge gaat de komende weken nog een nieuwe aanvaller aantrekken. Bos Dost zou hoog op het verlanglijstje staan, maar op clubniveau is er nog geen contact geweest. Dat vertelde Fredi Bobic, de sportieve directeur van Eintracht Frankfurt, aan Kicker.

Club Brugge zou naar verluidt ver willen gaan om Dost binnen te halen, maar er is op dit moment nog geen sprake van onderhandelingen op clubniveau. 'Tot op heden heb ik niet gepraat met Club Brugge over Dost', aldus Bobic. 'Hij is een speler van Eintracht Frankfurt. Hij traint hier en ik hoop dat hij zaterdag speelt tegen Mainz.'

Volgens Kicker hoeven deze uitspraken niet veel te betekenen, maar het is vooralsnog niet geweten of Dost überhaupt zin heeft in een overstap naar de Belgische competitie. Bij Club Brugge zou de Nederlander het spitsenprobleem moeten oplossen.

Club kampt momenteel met een gebrek aan doelpunten. Onder andere David Okereke en Michael Krmencik kunnen niet overtuigen. Momenteel heeft Blauw-Zwart met Youssouph Badji wel een goudhaantje in de spits rondlopen, maar hij wordt nog niet ervaren genoeg geacht om het hele seizoen spits nummer één te blijven.